Perfektný AI generátor obrázkov je dostupný zadarmo

Jeden z najkvalitnejších generátorov obrázkov s názvom Imagen 3, ktorý je súčasťou služby Gemni, je dostupný všetkým používateľom na celom svete a bezplatne.
AI obrázok
AI obrázok

Jeden z najkvalitnejších generátorov obrázkov AI od Googlu s názvom Imagen 3, ktorý je súčasťou služby Gemni, je dostupný všetkým používateľom na celom svete, aj tým, ktorí nemajú predplatné Gemini Advance. Firma o tom informovala na sieti X, kde uvádza, že “Imagen 3 je náš doteraz najkvalitnejší model generovania obrázkov a prináša ešte vyšší stupeň fotorealizmu, lepšie dodržiavanie pokynov a menej rušivých artefaktov než kedykoľvek predtým”.

Služba dokáže vytvoriť obrázky v rôznych štýloch, či už chcete klasický, realistické foto krajinky alebo potrebujete, aby vyzerali ako moderné digitálne umenie. So zadaním, v ktorom sú zvieratá, služba problém nemá, no ľudí generovať neche (nedokáže). Po zadaní výzvy sme dostali odpoveď, že to na Gemini Advance ešte nie je dostupné. Google má pritom na stránke venovanej Imagen 3 medzi ukážkami aj obrázky ľudí.

Vygenerovaný obrázok má štvorcový tvar a rozlíšenie 2048 x 2048 pixelov. Pri snahe o iný pomer strán, sme sa správneho výsledku nedočkali, vždy bol vygenerovaný štvorec. Imagen 3 dokáže vytvárať vysokokvalitné obrázky plné detailov a presností.

Mohlo by vás zaujímať:

AI obrázok
AI obrázok

Služba rozumie nielen zadaniam napísaným v prirodzenom jazyku, ale výzva môže byť napísaná aj zložitejšie, s presne opísaným detailom. Napríklad, ako keď sme zadali: „kytica lúčnych kvetov v žltej váze na oranžovom obruse“. Všetky fotografie v článku sme nechali vytvoriť umelou inteligenciou.

Total
0
Shares
Podobné články